Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Дом и сад Строительство / ремонт Окна / двери / стеклo / зеркала

Uși la comandă din lemn


  • Uși la comandă din lemn
Описание
Дата : 18 февраля, 2021
Состояние : Новый
Местоположение : Chisinau

Eleganța și stilul unei locuințe se regăsește în multitudinea de elemente care influențează atmosfera generală. Nimic nu ar ajuta mai mult la evidențierea individualității casei tale decât o ușor la comandă din lemn, confecționat conform preferințelor proprii. Iar dacă te întrebi unde poți găsi cele mai avantajoase prețuri, fă o vizită în showroom-ul Taket, din Chișinău.

Suntem o companie cu peste 10 ani experiență în domeniu și avem suficient de expertiza pentru a propune clienților noștri cei mai optimi soluții. Punem la dispoziția ta diverse modele de uși de exterior și interior, precum cele mai glisante, invizibile, duble, în stil clasic și modern. Contactează-ne și solicită o măsură gratuită la domiciliu, după care împreună cu consultanții noștri vei selecta tipul de ușor din lemn la comanda dorit.

Alege Taket pentru calitate la nivelul cel mai înalt și durabilitate. Află mai multe detalii la număr de telefon +373 79 005 190 sau vin în showroom-ul de pe bd.Dacia 24/2, Chișinău, pentru a ușura ușor din lemn la comandă disponibil.

https://taket.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху