Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Vrei să ai o companie organizată și profitabilă?


  • Vrei să ai o companie organizată și profitabilă?
Описание
Цена : Цена по телефону
Дата : 9 февраля, 2021
Местоположение : chisinau

Nu știi ce măsoară să intreprinzi pentru ca afacerea ta să crească? Soluția este un sistem CRM integrat — o aplicație de management a relațiilor cu clienții care îți permite să colecteze și să înregistreze toate informațiile utile despre clienți, vânzări și alte activități. Pe o singură platformă controlată de tine și echipă, ai dispoziția tuturor informațiilor și funcțiilor pentru a monitoriza afacerea și a crește profitul.

Sistemul CRM de vânzări integrează toate mesajele și cererile primite de la clienții pe platformă de comunicare, iar prin telefon IP păstrează istoricul de apeluri. Astfel, te poți asigura că fiecare client primește răspuns rapid, iar datorită datelor stocate pe profil, fiecare interacțiune va deveni în timp mai eficientă. Programul poate automatiza anumite operațiuni și trimite mesaje sau oferte personalizate clienților. În plus, echipa poate comunica și realizează toate sarcinile într-un mod mai productiv.

Pentru fiecare afacere, există soluții CRM. Sună acum la 022 000 200 i găsesc mai multe despre programul care îți va transforma afacerea. Glucose.md îți oferă un sistem CRM în Moldova de care sigur vei fi mulțumit!

https://glucose.md/

 

 Местоположение
*Your phone number will be shown to post author
Рейтинг

Сверху