Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Дом и сад Хозяйственный инвентарь / бытовая химия

Выбирайте качественные радиаторы вместе с Eurosant


  • Выбирайте качественные радиаторы вместе с Eurosant
Описание
Дата : Апрель 1, 2020
Состояние : Новый
Местоположение : or. Chisinau sos. Hincesti 142

Dacă încă nu ați terminat reparațiile și doriți să vă oferiți locuinței dvs. un sistem de încălzire de înaltă calitate, este timpul să instalați noi încălzitoare care vă vor servi mult timp. Și dacă nu știți ce material să alegeți, bimetalic sau aluminiu, aflați mai jos câteva caracteristici.

Încălzitoarele din aluminiu au o durată de viață mai lungă și o greutate relativ mai mică în comparație cu încălzitoarele bimetale, care au o greutate medie. Încălzirea rapidă a caloriferelor de aluminiu reduce consumul de energie termică și, în consecință, economisește bugetul familiei. Pentru a evita corodarea modelelor din aluminiu, trebuie să le ventilați mai des în comparație cu caloriferele realizate din alte materiale.

Încălzitoarele bimetale au un design în secțiune, care le permite să lucreze separat sau cu intensitate redusă. Radiatoarele bimetale sunt similare cu cele din aluminiu, dar o diferență este țeava de oțel, care este amplasată în loc de galeria de aluminiu. Toate tipurile de conducte sunt potrivite pentru acest tip de radiator, astfel încât instalarea lor să fie simplă și rapidă. Designul modern și ușurința de utilizare le permit să fie populare printre cei care doresc să le asigure confortul termic.

Dacă nu puteți decide ce material să alegeți și doriți să aflați mai multe despre cele de mai sus, accesați magazinul Eurosanteh la SCO. Hincesti sau sunați la +373 022 560 și cumpărați încălzitoare de înaltă calitate pentru casa dvs.

https://eurosanteh.md/ru/radiatoare/

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху