Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Ai nevoie de bani?


  • Ai nevoie de bani?
Descriere
Data : 17 februarie 2021
Locație : Chișinău

Anul nou te-a prins cu cheltuieli neașteptate? Tot încercat să mergi cu dreptul, dar obstacolele apar continuu? Nu-ți mai face atât de multe griji, cât timp să normalizeze situația ta financiară. Te întrebi cum? E mai simplu și comod decât te-ai fi așteptat, deoarece Zoom Credit îți oferă un credit bun, cu cerere online.

Cum funcționează? Doar accesezi site-ul, alegi suma și perioada dorită, completează câmpurile libere și încarci două fotografii ale actului de identitate. Timp de 15 minute vom reveni cu un răspuns și vom putea primi primii numerari sau direct pe card. Iar dacă nu ai acces la calculator, poți veni la oficiile noastre doar cu buletinul și noi îți vom oferi suma necesară la cea mai avantajoasă dobândă, cash sau direct pe card.

Încă nu ai beneficiat de un credit online? Perfect, pentru că primul împrumut de până la 5000 lei, la Zoom Credit ai dobânda 0%. Pare greu de crezut? Contactează-ne la +373 79 330 300 sau vin pe adresa or. Chișinău, bd. Decebal 76/4, etajul 2 și convinge-te chiar tu.

https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top