Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Ai nevoie de bani, dar nu lucrezi oficial?


  • Ai nevoie de bani, dar nu lucrezi oficial?
Descriere
Data : 5 aprilie 2021
Locație : Chișinăv

Sa întâmplat să ai nevoie urgentă de bani, dar nu poți lua un împrumut? Probabil cu greu ai reușit să scapi de aceste griji, iar consecutiv pentru starea ta emoțională nu au fost cele mai bune. Însă, acum poți pune capăt nevoilor de bani neașteptate, fără timp pierdut și proceuri birocratice inutile. Beneficiază de credit fără adeverință de salariu la cea mai avantajoasă dobândă, de la Kreddy.

Punem la dispoziția ta un sistem simplu și transparent pentru obținerea sumelor necesare de bani, în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să acceseze site-ul, să aleg suma necesară și perioada de rambursare, după care vei completa cererea de solicitare și încărcătură o fotografie cu buletinul. În cazul în care nu ai un calculator în apropiere, poți solicita un credit nebancar prin telefon, la fel de rapid și comod. Decizia de acordare va fi luată în doar 15 de minute, iar tu vei primi primii banii direct pe card sau în numerar.

Cu Kreddy ai soluții cele mai sigure și optime pentru cheltuieli neașteptate. Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-fa%CC%86ra%CC%86-adeverint%CC%A6a%CC%86-salariu

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top