Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Ai rămas fără bani? Zoom Credit te ajută


  • Ai rămas fără bani? Zoom Credit te ajută
Descriere
Data : ianuarie 14, 2021
Locație : Chișinău

A început un nou an, însă cheltuieli sezonului de iarnă rămân a fi la fel de mari. Ce faci atunci când nu mai ai bani, dar până la salariu a rămas mai mult de jumătate de lună? Ai încercat să ceri ajutorul rudelor și prietenilor, însă aceștia au rămas cu o gaură în buget după sărbători? S-ar părea că ești pus la colț și nu vom reuși să rezolvăm curând aceste dificultăți, dar nu este așa. Acum poți scăpa de orice grijă financiară rapidă, cu un credit fără gaj în Chișinău, de la Zoom Credit.

Aplică pentru un credit online sau vin cu actul de identitate la oficiile noastre și trebuie să avem banii necesari în doar câteva minute. Trebuie doar să treci câțiva pași și ai suma necesară în buzunar, fără a pleca din fața calculatorului. Accesează site-ul nostru, alege suma și perioada de rambursare, iar dobânda o vei putea vedea în mod automat. Ulterior, noi te vom contacta, timp de 30 de minute, pentru a te informa despre răspuns de acordare a împrumutului nebancar. Banii îi poți obține cash la oficiul nostru sau direct pe contul de card. Mai mult de atât, dacă este primul tău împrumut, iar suma nu depășește 5000 de lei pe o perioadă de o lună, dobândă va fi 0%.

Nu te lăsa doborât de probleme financiare, Zoom Credit este mereu aproape pentru a oferi ajutor. Pentru mai multe informații suplimentare contactează-ne la +373 79 330 300 și operatorii noștri vor răspunde la întrebările tale.

https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum/credit-fara-garantii

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top