Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

O casă și o grădină Construcție / renovare Electrician

LUMINI REACARCABILE BATERIE, LUMINI LED


  • LUMINI REACARCABILE BATERIE, LUMINI LED
  • LUMINI REACARCABILE BATERIE, LUMINI LED
  • LUMINI REACARCABILE BATERIE, LUMINI LED
  • LUMINI REACARCABILE BATERIE, LUMINI LED
  • LUMINI REACARCABILE BATERIE, LUMINI LED
Descriere
Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : ianuarie 6, 2021
condiție : Nou
Locație : Podul Inalt 20/6

LUMINI REÎNCĂRCABILE BATERIE, LUMINI LED, LUMINI LED, LUMINOS, LUMINI LED

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu fabricate de ZZTSM. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de lămpi încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

Luminile LED reîncărcabile (reîncărcabile) „pPANLIGHT” sunt destinate utilizării în viața de zi cu zi ca dispozitiv de iluminat portabil pentru iluminatul pe termen scurt. Lanternele sunt echipate cu LED-uri și baterii reîncărcabile care nu necesită înlocuire constantă și oferă o strălucire stabilă timp de 4-6 ore. Lanternele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, fiabile și durabile.

Căutați un partener profitabil care să ofere o lanternă LED reîncărcabilă la prețuri rezonabile și în condiții atractive? Compania noastră garantează o cooperare benefică și face tot posibilul pentru a se asigura că fiecare dintre partenerii noștri simte beneficiile colaborării cu noi. Care sunt aceste avantaje și de ce pot lumina LED să își ocupe locul potrivit printre alte produse din magazinul dvs.?

CARE SUNT AVANTAJELE LUMINILOR LED PREZENTATE PE PAGINILE SITE-ULUI NOASTRE?

Spre deosebire de lămpile krypton, care au fost și continuă să fie utilizate în multe modele de lanterne, LED-urile transformă curentul în lumină direct. În același timp, consumă o cantitate minimă de energie și practic nu se încălzesc.

Celelalte avantaje ale acestora sunt:

Fără bec fragil de sticlă. La impact, lanterna nu se rupe, de asemenea, deoarece corpul său este fabricat din plastic rezistent la impact. Chiar dacă un felinar cade în depozitul dvs., acesta nu va cauza defectarea acestuia.

O gamă largă de modele. Puteți comanda o lampă de camping LED reîncărcabilă - un model de faruri care vă va face călătoria de noapte mai confortabilă. Sau achiziționați un reflector LED reîncărcabil care produce un fascicul îngust și oferă o zonă mare de iluminare.

Mai multe moduri de strălucire. Majoritatea cumpărătorilor aleg modele în care este posibil să se regleze gradul de luminescență, puterea și luminozitatea fluxului luminos. În catalogul nostru puteți găsi lămpi cu această funcție.

Consum economic de energie și durată lungă de viață. LED-urile moderne se caracterizează printr-o perioadă lungă de utilizare și nu necesită înlocuire de mai mulți ani. Ce fel de cumpărător nu va fi atras de aceste caracteristici?

Greutate redusă, aderență confortabilă, design modern. Catalogul nostru conține diverse modele, fiecare dintre acestea asigurând o utilizare convenabilă. Majoritatea felinarelor sunt în negru clasic. Doriți să cumpărați o lanternă LED reîncărcabilă cu inserții luminoase? Vom oferi și astfel de opțiuni.

În compania noastră puteți cumpăra lămpi de marca noastră proprie "Sputnik". Absența intermediarilor ne permite să facem cu adevărat costul produselor cu ridicata și să permitem multor companii să achiziționeze produse LED în condiții favorabile.

Nu este un secret faptul că cererea pentru această categorie de produse este în continuă creștere, deoarece tot mai mulți oameni sunt convinși de avantajele luminilor LED față de modelele mai vechi. Umpleți astăzi rafturile magazinelor. Orice produs pe care îl achiziționați de la noi - indiferent dacă este un felinar turistic reîncărcabil cu LED-uri, baterii sau prelungitoare - nu va rămâne învechit, dar își va găsi foarte repede cumpărătorul.

 

 Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Top