Detalii

  • Albire dentară

Albire dentară

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Data : noiembrie 22, 2021
Locație : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Descriere

Eziți să zâmbești larg și nu ai curajul să-ți etalezi dantura? Nu ești complet mulțumit de culoarea pe care o au dinții tăi la moment? Atunci albirea dinților într-o clinică stomatologică respectabilă din Chișinău este serviciul de care ai nevoie!

Aspectul fizic impecabil se bazează pe ansamblul unor detalii bine puse la punct, de la igienă la estetică, de aceea zâmbetul trebuie păstrat mereu alb și strălucitor. Cea mai eficientă metodă pentru a-l menține astfel este albirea dinților la stomatolog, la preț avantajos și cu rezultate garantate, chiar și după o singură ședință. După această procedură părerea de sine va fi cu totul alta, iar cei din jur te vor invidia pentru impresia provocată.

Dacă te întrebi unde poți să realizezi albirea dinților cu efect rapid și durabil, află că pentru a găsi un bun dentist Chișinău este locul perfect, iar clinica Imperial Dent o confirmă. Aici găsești fără probleme doctorul care o să-ți redea zâmbetul dorit printr-o procedură simplă și rapidă, pe bază de geluri speciale. Procedura nu este dureroasă și nu afectează smalțul dinților, iar rezultatul o să se mențină mult timp, dacă o să ai în continuare obiceiuri sănătoase și o igienă orală constantă.

Programează-te acum pentru albirea dinților la numărul +373 22 260 325, iar noi, la clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent, o să avem grijă să arăți așa cum vrei și să te bucuri de un zâmbet Hollywoodian!

https://imperialdent.md/albirea-dintilor/

 

 

Locație

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top