Detalii

  • Aquaterra Fitness Ciocana - sală de fitness

Aquaterra Fitness Ciocana - sală de fitness

str.Ginta Latina 12/5
Data : septembrie 14, 2021
Locație : str.Ginta Latina 12/5

Descriere

De câte ori te-ai gândit să-ți schimbi modul de viață și să te apuci de sport? Nu mai aștepta, începe de azi să facă primii pași spre schimbare. Un abonament la sala de sport, Aquaterra Fitness Ciocana este cea mai bună decizie pe care o poți lua pentru sănătatea ta!

Aici ai la dispoziție cele mai bune condiții și echipamente pentru a-ți atingând obiectivele. În cadrul unui antrenament personal, antrenori cu experiență sunt gata să te ajute să creez un program personalizat de exerciții fizice, conform nivelului tău de pregătire. Acest abordare individuală te va ajuta să progreseze rapid și să te bucuri cât mai curând de noua ta imagine. De asemenea, după un antrenament intens aici poți să te bucuri de o varietate largă de servicii și proceduri de relaxare, poți vizita un salon de înfrumusețare sau să selectezi ceva din meniul sănătos al cafenelei din incinta sănălitos al cafenelei din incinta sănălii

Vizitează Aquaterra Fitness Ciocana, cea mai bună sală de fitness din Chișinău care va avea grijă de tine și sănătatea ta. Aici e locul tău! Dacă vrei să afli mai multe, sună acum la 022 628 000 și te ajutăm.

https://aterra.md/

 

 

Locație

str.Ginta Latina 12/5

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top