Detalii

  • Aquaterra Sport School - din dragoste pentru sport

Aquaterra Sport School - din dragoste pentru sport

str.Ginta Latina 12/13
Data : 10 august 2021
Locație : str.Ginta Latina 12/13

Descriere

Numeroase studii au demonstrat că activitatea fizică contribuie la creșterea și îmbunătățirea rezultatelor școlare. Sportul oferă copilului tău deprinderi și abilități absolut necesare în viață, precum perseverența, disciplina și autocontrolul. Școala sportivă din Chișinău Aquaterra Sport School oferă condiții necesare pentru ca treptat copilul tău să fie îndrăgească sportiv și să adopte un mod sănătos de viață.

Împreună cu noi, copilul tău își va găsi pasiunea pentru sport, deoarece am creat un centru cu o atmosferă plăcută, dotat cu tot necesarul de echipamente, iar alături de antrenori noștri, activități s petrecărană

Aquaterra Sport School pune la dispoziția copilului tău ore de înot pentru copii, realizează în cel mai bine dotat bazin pentru copii din Chișinău, cu o lungime de 25 m și 5 piste.

Avem o varietate de secțiuni sportive — kickboxing, gimnastică pentru copii, dansuri, judo, taekwondo — printre care și cele mai bune cursuri de karate pentru copii. La Aquaterra Sport School, cu siguranță și copilul tău trebuie să ajute activitatea preferată.

Aquaterra Sport School — din dragoste pentru copii și sport. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la +373 22 850 550 sau vin pe adresa str. Ginta Latină 12/13.

https://sportschool.md/

 

 

Locație

str.Ginta Latina 12/13

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste
Top