Detalii

  • Aquaterra Sport School - kickboxing copii

Aquaterra Sport School - kickboxing copii

str.Ginta Latina 12/13
Data : 11 octombrie 2021
Locație : str.Ginta Latina 12/13

Descriere

Activitatea fizică contribuie într-o bună măsură la creșterea rezultatelor școlare. Totodată, sportul îi oferă copilului unele deprinderi și abilități necesare în viață, precum perseverența, disciplina și autocontrolul. Însă, este important ca micuțul tău să îndrăgească modul sănătos de viață, iar pentru acesta este necesar un mediu corespunzător, așa ca școală sportivă Aquaterra Sport School.

Împreună cu noi, copilul tău își va găsi pasiunea pentru sport, deoarece am creat un centru cu o atmosferă plăcută și dotat cu tot necesarul de echipamente. Punem la dispoziție un număr mare de secțiuni- kickboxing copii, gimnastică, dansuri, judo, karate, taekwondo copii ș.a. - printre care cu siguranța se va regăsi și copilul tău. De asemenea, noi conștientizăm importanța unei instrumente calificate și am format o echipă din cei mai buni antrenori, care au grijă ca procesul de instruire a copiilor să fie unul plăcut și distractiv.

Aquaterra Sport School - aici începe dragostea față de sport. Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 850 550 sau vin pe str. Ginta Latină 12/13.

https://sportschool.md/

 

 

Locație

str.Ginta Latina 12/13

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste
Top