Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Aquaterra Star Kids -educație într-un mediu modern


  • Aquaterra Star Kids -educație într-un mediu modern
Descriere
Data : 22 februarie 2021
Locație : Chișinău

Pentru a se dezvolta din toate punctele de vedere, copiii au nevoie de grijă și atenție deosebită. Fiindcă o mare parte a timpului o petrec la grădiniță, este important ca acolo să se simtă apreciați și să dobândească primele cunoștințe. Vrei să te asiguri că piciul tău primește învățământ de calitate? Este timpul să se înscrie copilul la grădinițe private din Chișinău!

Grădinița Aquaterra Star Kids a pregătit pentru copiii de la 2-7 ani condiții moderne pentru studiu, joacă, sport și recreere. Pe lângă programul de studii avansat care îi pregătește pentru școală, copii beneficiari de ore de sport și de înot, învățare limbă străină, activități creative (șah, muzică, pictură di teatru), pictură de teatru Sălile sunt dotate cu tot echipamentul tehnologic și mobilierul necesar pentru ca micuții să se simtă confortabile, iar Star Kids propune și o bibliotecăingvă, plus 7000 de jucării multilingve educative. Educația, sportul și sănătatea sunt prioritatea cadrelor didactice, care au toate calificările pentru a instrui copiii și ai ajuta să crească în armonie.

Aceste avantaje demonstrează că Aquaterra Star Kids este una dintre cele mai bune grădinițe din Ciocana și din întregul oraș. Vino pe str. Ginta Latină 12/20 și descoperă lumea Star Kids, ideal pentru copilul tău! Pentru mai multe detalii, sună la 022 55 00 77, îți vom răspunde cu drag!

https://starkids.md/ro/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top