Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Aquaterra Star Kids -grădinița ideală pentru copii


  • Aquaterra Star Kids -grădinița ideală pentru copii
Descriere
Data : 22 februarie 2021
Locație : Chișinău

Te întrebi cum arată grădinița ideală? Totul și simplu: confort pentru copilul tău, educație de calitate și educatori cu experiență. Aceste condiții le găsești doar la grădinițe private din Chișinău, care au fost create pentru ca toți copiii să beneficieze de dezvoltare în toate privințele. Este cea mai bună oportunitate pe care o poți oferi copilului tău!

Aquaterra Star Kids este o grădiniță în Ciocana gata să primească picii de 2-7 ani în cea mai plăcută atmosferă. Pregătirea pentru școală și dezvoltarea copiilor sunt o prioritate pentru cadrele didactice din grădiniță, de aceea părinții pot fi siguri de calitatea serviciilor. Toate clasele, zonele de joacă, sălile de coregrafie, muzică și sport sunt echipate și pregătite pentru copii, iar aceștia se pot bucura în voie de educație, joacă și sport. Aici copiii pot învăța limbi străine, participă la ore de sport, înot și activități creative care le dezvoltă abilitățile și talentul. În plus, Star Kids are o cameră salină, o bibliotecă multilingvă și peste 7000 de jucător educativ gata să fie folosite de micuți. Ce îți poți dori mai mult?

Vizitează Star Kids pe str. Ginta Latină 12/20 și asigură viitorul copilului tău! Pentru mai multe detalii, sună la 022 55 00 77.

https://starkids.md/ro/

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top