Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Aquaterra Wellness & SPA - sală fitness


  • Aquaterra Wellness & SPA - sală fitness
Descriere
Data : 27 mai, 2021
Locație : Bd. Decebal 6/4

Îngrijirea corpului este esențială pentru o viață fericită. Atunci când practici un sport care îți place și faci un efort să arăți așa cum îți dorești, te simți împlinit! Schimbarea ta, se află chiar în mâinile tale și o poți face simplu, cu un abonament la o sală de sport.

Îți recomandăm cu încredere Aquaterra Wellness & SPA! De ce? Aici vei beneficia de un program de antrenament în grup, cu o abordare individuală, efectuat de cei mai buni specialiști în domeniu. În plus, punem la dispoziție toate echipamentele necesare pentru practicarea exercițiilor fizice și abonamente care pot fi adaptate nivelului de pregătire fizică. Centru multifuncțional a fost gândit și echipat cu tot necesarul pentru a pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii, de cea mai înaltă calitate — sală fitness, salon de frumusețe și centru SPA. Avem o echipă din cei mai buni specialiști care te vor îndruma și vor avea grijă să obțină rezultate dorite.

Ai grijă de sănătate fizică și mentală, cu Aquaterra Wellness & SPA. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 022 628 000 sau adresa de e-mail [email protected]

https://ciocana.aterra.md/home/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top