Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Beneficiază de servicii de finanțare oricând


  • Beneficiază de servicii de finanțare oricând
Descriere
Data : 29 decembrie 2020
Locație :Chișinău

Ai nevoie urgentă de bani, însă nu ai venituri oficiale și îți faci griji că nu vom putea obține suma necesară? Ai încercat să apelez la rude și prieteni, dar ei nu au posibilitatea să te ajute la moment? Nu-ți face griji, acum poți obține credite fără adeverință de salariu rapid și comod, de la Kreddy.md.

Beneficiază de suma necesară de bani în doar câteva minute, fără a pleca din fața calculatorului. Îți oferim posibilitatea să primesc un credit doar cu buletinul și fără bunuri în gaj. Este suficient să alegi suma necesară, până la 20000 de lei, perioada de rambursare, de la 2 până la 12 luni și să urmeze pașii pentru completarea cererii de împrumut. Noi îți oferim răspunsuri acordate în doar 15 minute, iar tu obții banii pe card sau iei numerar de la unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, filialele Victoriabank sau pe contul de RunPay.

Vrei să afli mai multe detalii despre cum poți obține credite fără certificat de salariu? COntactează-ne la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-fa%CC%86ra%CC%86-adeverint%CC%A6a%CC%86-salariu

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top