Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Beneficiază de un credit urgent de la Forza.md


  • Beneficiază de un credit urgent de la Forza.md
Descriere
Data : 6 aprilie 2021
Locație : Forza

Ai nevoie urgentă de bani, însă băncile comerciale solicitate lista lungi de act și adeverințe de confirmare a salariului, iar tu nu ai venituri oficiale? Ai încercat să apelez la rude și prieteni, dar ei nu îți pot oferi sprijin financiar necesar? Nu-ți face griji, acum poți obține un împrumut urgent fără act, de la Forza.md, fără a pleca din fața calculatorului.

Acum ai cea mai comodă și transparentă metodă pentru a scăpa de cheltuieli neprevăzute, iar tot de ce ai nevoie este buletinul și un calculator conectat la Internet. Alege suma dorită, până la 10000 lei, perioada de rambursare, de până la 6 luni și completează formularul de solicitare a împrumutului. Așa cum doar la noi obții un credit rapid atât de simplu, avem grijă să-ți oferim răspunsul de confirmare timp de 15 minute. Ulterior, banii îi primești direct pe contul de card sau îi poți ridica în număr de unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay.

Cu Forza.md poți uita de procedural birocratice inutile și scăpa rapid de probleme financiare. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.forza.md/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top