Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Birou de arhitectură și design AB + Partners


  • Birou de arhitectură și design AB + Partners
Descriere
Data : 14 aprilie 2021
Locație : Chișinău

Echipa biroului de design interior și arhitectură AB + Partners îți oferă posibilitatea de a transforma casa sau oficiului într-un loc memorabil, cu elemente originale și cu funcționalitate înaltă. Utilizăm în proiectele noastre doar cele mai inovative metode și materiale de lucru, astfel că acestea vor avea separat sau oficii cu compartimentarea corectă.

Specialiștii noștri prestează cele mai bune servicii de design interior din Chișinău, pornind de la elaborarea schiței de proiectare și continuând până la selectarea echipei care va realiza într-o manoperă, a materialelor într-o manoperă, a pre-materialelor într-ooperă, a materialelor într-ooperău, a pre-materialelor într-ooper a reault de la prestăultă depășească așteptărilor clientului.

Fie că este vorba despre designul interior al birourilor sau caselor, acum ai posibilitatea să beneficiezi de expertiza specialiștilor noștri conform standardelor europene de calitate.

Apelează cu încredere numărul de telefon +373 68 13 33 37 sau fă o vizită la adresa str. Alexandru Bernardazzi 97, or. Chișinău, iar de restul ne ocupăm noi.

AB + Partners - eleganță și rafinament pentru casa sau afacerea ta!

https://abandpartners.net/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top