Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Frumusete si sanatate Medicament

Blefaroplastie cu laser: Chirurgia laser estetica


  • Blefaroplastie cu laser: Chirurgia laser estetica
Descriere
Preț : 9.00 MDL(Fix)
Data : 13 aprilie 2021
Locație : Chișinău

Primavara – cel mai recomandat sezon pentru blefaroplastie si SMAS facelift (Superficial Muscular Aponeurotic System).

In general, primavara este in majoritatea cazurilor cel mai indicat sezon pentru procedurile invazive, din motive obiective precum perioada de recuperare posttratament.

Blefaroplastia cu laser este unul dintre cele mai accesate si spectaculose tratamente de infrumusetare, mai ales de catre reprezentantele sexului frumos pentru ca acest tratament ofera rezultate impresionante. Blefaroplastia este necesara pentru ca odata cu trecerea anilor atat pleoapele cat si zona din jurul ochilor capata un aspect inestetic, acest lucru datorandu-se lasarii pielii. Aceasta tehnica este una revolutionara pentru industria medicala si nu presupune utilizarea bisturiului pentru indepartarea excesului de piele ci utilizarea unui laser chirurgical special conceput pentru aceasta metoda.

 Cabinetul chirurgie estetica “LaserMedMoldova “, este unul dintre clinicile de ultima generatie ce ofera printre alte tratamente si acest tratament de intinerire a pleoapelor si a zonei din jurul pleoapei.

Rejuvenare cu laser a pleoapelor in Moldova (Chisinau)!

Blefaroplastie cu laser: Chirurgia laser estetica a pleoapelor

Corectia ridurilor de imbatranire prin laser; Blefaroplastia moderna cu laser sau rejuvenare cu laser a pleoapelor in cabinetul chirurgie laser “LaserMed” in Chisinau (Moldova)!

https://www.lasermed.md/servicii.php?name=

 

 Video publicitar
Locație
Postează-ți evaluarea

Top