Detalii

  • Bucură-te de confort și eleganță la tine acasă

Bucură-te de confort și eleganță la tine acasă

Chișinău
Data : ianuarie 5, 2022
condiție : Nou
Locație : Chișinău

Descriere

Dacă ești în căutarea unui magazin de mobilă,unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și mereu gata să ofere suportîn alegerea mobilierul potrivit, atunci află că showroom-ul BELLONAdin Chișinău  îți pune la dispoziție o locație, unde veigăsi o gamă largă de piese de mobilier: mobilăpentru copii, vitrine, măsuțe pentru cafea, dar și specialiști calificațicare să-ți ofere suportul și informația necesară.

Magazinul nostru oferă mobilă pentru orice buget, la noipoți găsi seturi de mobilier, mobilăpentru dormitor, șifoniere, colțare la preț accesibil. Indiferent desegmentul de preț pe care îl vei alege, fii sigur că mobila noastră este ocombinație perfectă de stil, design impecabil și materiale de calitate înaltă.

În magazinul nostru de mobilă în Moldova vei găsi o gamălargă de mobilă pentru living, atâtîn stil clasic, neoclasic, cât și modele bazate pe tendințele moderne.

Noi abordăm individual fiecare dintre clienții nostril. Teașteptăm pe adresa str. Calea Orheiului, 120, împreună vom face alegereapotrivită!

 

 

Locație

Chișinău

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top