Detalii

  • Case din containere modulare, hală modulară

Case din containere modulare, hală modulară

Chișinău, str. Petricani 86
Data : 10 august 2023
Locație : Chișinău, str. Petricani 86

Descriere

Ai nevoie de spațiu suplimentar pentru casa ta? Acum poți apela la Perfectum Module pentru a crea case din containere modularehală modulară ,container modular sau orice alt spațiu de exterior confortabil și util, pentru a petrece timpul lângă cei dragi, pentru a organiza petreceri cu prietenii sau pur și simplu pentru a te relaxa frumos în aer liber.

Care sunt avantajele tehnologiei de construcție modulară?

— Timp rapid de execuție. Proiectul final se realizează într-o lună. Obții un spațiu complet finisat cu un nivel ridicat de confort, mai ales dacă ai nevoie rapid de un container comercial.

— Mobilitate. Cu ușurință și fără cheltuieli semnificative poți muta construcția într-o nouă locație, o poți extinde sau chiar adăuga încă un etaj.

— Durată lungă de viață. Tehnologia de creare a construcțiilor modulare favorizează păstrarea caracteristicilor tehnice și a aspectului exterior. Durată de viață minimă este de 50 de ani.

— Ecologic și sigur. Toate materialele sunt ecologice și sigure. Lipsa lucrărilor de construcție îndelungate și inutile permite reducerea zgomotului, deșeurilor și poluarea mediului.

Încă mai stai pe gânduri? Vino la o consultație gratuită și noi vom realiza un proiect individual pentru construcția ta sau apelează-ne chiar acum la 078 290 000! Ne găsești și fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

https://perfectum-module.md/project-cat/complexe-locative/

 

 

Locație

Chișinău, str. Petricani 86

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top