Detalii

  • Case si birouri din containere modulare

Case si birouri din containere modulare

Chișinău, str. Petricani 86
Data : 4 octombrie 2023
Locație : Chișinău, str. Petricani 86

Descriere

Ai nevoie de spații flexibile, eficiente și ușor de personalizat? Containerele modulare sunt soluția perfectă pentru tine! Indifference dacă ai nevoie de un container comercial sau de case din container modular, sau chiar de un birou modular, compania Perfectum Module oferă o gamă completă de opțiuni pentru a transforma în realitate oricare dintre ideile tale!

Astfel, containerele modulare pot fi personalizate pentru a se potrivi cu specificațiile tale, oferind spațiu suplimentar pentru stocare, birou sau chiar un magazin. De asemenea, acestea sunt ideale pentru locuințe durabile și economice. Poți configura interiorul și exteriorul după preferințe pentru a crea casa visurilor tale.

On plus, dacă ai nevoie de un spațiu de lucru rapid și flexibil, birourile modulare sunt soluția perfectă pentru a-ți începe afacerea sau pentru a-ți extinde biroul existent. Pot fi personalizate cu ușurință pentru a corespunde nevoilor tale.

Ce zici, ești gata să investești în astfel de case din containere modulare? Atunci te așteptăm la o consultație gratuită în care vom realiza un proiect individual pentru construcția ta sau apelează-ne chiar acum la 078 290 000! Ne găsești și fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

https://perfectum-module.md/project-cat/spatii-comerciale/

 

 

Locație

Chișinău, str. Petricani 86

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top