Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Centrul de dezvoltare pentru copii - Star Kids


  • Centrul de dezvoltare pentru copii - Star Kids
Descriere
Data : noiembrie 23, 2020
Locație :Chișinău

În procesul de creștere și formare a copilului este hotărâtoare fiecare etapă. Prin urmare, orice părinte trebuie dorește ca micuțul său să aibă parte de tot ce este mai bun și caută o instituție preșcolară care să-i ofere tot nevoie până la vârsta de 7 ani. Iar așa cum copilul petrece o bună parte a zilei acolo, grădinița privată trebuie să fie un program echilibrat și gândit pentru o dezvoltare, precum și în cazul centrului de dezvoltare pentru copii Star.

Amplasată comod în sectorul Ciocana, grădinița noastră este un mediu armonios, dotat cu tot necesarul material și educativ de care are nevoie de copil în primii ani de viață. Am creat un orar săptămânal bazat pe trei componente esențiale în formarea picilor - învățământ, sport și sănătate. Totodată, am ținut să formăm o echipă din cei mai buni și experimentați specialiști în domeniul preșcolar. Iar pentru că înțeleg importanța ambianței în dezvoltarea preferințelor estice, am creat o atmosferă modernă, plăcută și confortabilă, în care se găsește: o bibliotecă multilingvă limită extinsă, 12 clasă jubentru studii pentru pregătirea preșcolară.

La Star Kids copilul tău va avea parte de un mediu prietenos, care va contribui la formarea corectă a acestuia în primii pași din viață. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79 sau vin pe str. Ginta Latină 12/20.

Pagina principală

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top