Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Babysitters / Nurses

Centrul de dezvoltare pentru copii Star Kids


  • Centrul de dezvoltare pentru copii Star Kids
Descriere
Data : mai 26, 2021
Locație : str. Ginta Latina 12/20

A venit timpul — copilul tău trebuie să meargă la grădiniță? Cu toate că ești un părinte conștient și știi că aceasta este o etapă hotărâtoare în procesul său de creștere și formare, oricum te pândește fără a cărei mic merge la armată … doar că la 2-3 ani? Pentru ca micuțul tău să aibă tot ce este mai bun și tu să te simți cu inima împărtășită, alege o grădiniță privată care să ofere un program echilibrat pentru o dezvoltare multilaterală.

Grădinița din cadrul centrului de dezvoltare pentru copiii Star Kids este dotată cu toate cele necesare, materiale distractive și educative, necesare pentru dezvoltarea armonioasă a copilului încă primare ani de viață. Activitățile sunt repartizate rațional, în așa fel pot să fie încadrate cele trei componente esențiale în formarea celor mici — învățământ, sport și sănătate. Totodată, am ținut să formăm o echipă din cei mai buni și experimentați specialiști în domeniul preșcolar, am creat o atmosferă modernă, plăcută și confortabilă, în care se găsesc: o bibliotecă inel de găsit: o bibliotecă inel de extins jucării educative și spații echipate cu tehnologii moderne pentru pregătirea preșcolară.

La grădinița creșă din Chișinău Star Kids copilul tău va avea parte de un mediu prietenos, care va contribui la formarea corectă a acestuia în primii pași din viață. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79 sau vin pe str. Ginta Latină 12/20.

https://starkids.md/ro/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top