Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Clinica stomatologică Imperial Dent


  • Clinica stomatologică Imperial Dent
Descriere
Data : 7 mai, 2021
Locație : Chișinău

Consultația stomatologică este prima interacțiune dintre pacienți și medic, anume această etapă este foarte importantă pentru stabilirea elementelor esențiale pentru un tratament reușit. Doar un medic stomatolog cu calificare înaltă, material de ultimă generație, vor asigura o calitate superioară a tratamentului.

Clinica stomatologică Imperial Dent, este soluția perfectă în tratamentul danturii, de orice complexitate. Doar cu o astfel de clinică stomatologică privată, veți uita de frică, iar datorită atmosferei degajate, tehnologiilor avansate și a unui dialog armonios cu medicul dentist, te veți simți confortabil în fotoliul stomatologic.

O consultație stomatologică de calitate, este de fapt punctul de plecare spre stabilirea unui diagnostic corect și realizarea unui schemă de tratament care să corespundă nevoilor tale.

Te așteptăm cu drag să nu vizitezi pentru a avea parte de o experiență plăcută pe scaunul stomatologic, str. Zelinski 15/4, sau contactează-ne la numărul +373 22 260 325.

https://imperialdent.md/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top