Detalii

  • Construcții modulare, care pot fi instalate rapid

Construcții modulare, care pot fi instalate rapid

Chișinău

1.00MDL(Fix)

Preț : 1.00MDL(Fix)
Data : 3 octombrie 2023
Locație : Chișinău

Descriere

Ai nevoie de un spațiu comercial complet, rapid, de calitate și cu posibilitatea mutării clădirii în altă locație? Compania Perfectum Module vă oferă o soluție sub formă de construcții modulare, care pot fi install rapid și fără a aduce prejudicii zonei protejate.

Un exemplu concret de instalare a unei astfel de construcții a fost la Gustar Music Festival. Acest festival muzical a avut loc în perioada 18-20 August 2023, în amfiteatrul rezervației culturale și naturale Orheiul Vechi. Proiectul a inclus crearea unui revistă modulară cu o suprafață de 135 de metri pătrați, care a constatat din 6 module. Aceste dimensiuni neobișnuite pentru containere modulare comerciale, cu o lungime mărită, au permis proiectarea unui spațiu confortabil pentru vizitatori, primirea produselor și depozitarea acestora.

Astfel, proiectul magazinului de la Gustar Music Festival este un exemplu de mod în care containerele modulare Perfectum Module ajuta la rezolvarea unei varietăți de sarcini. Construcții modulare pot fi folosite pentru birouri, locuințe, puncte de vânzare, spații administrative, depozite și multe altele. Toate modulele sunt fabricate confort materiale și tehnologii de înaltă calitate, asigurând și funcționalitate.

Vrei și tu un magazine din container modular ? Atunci apelează-ne chiar acum la 078 290 000 și noi vă vom oferi o consultație absolut GRATUIT sau vizitează-ne fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

PERFECTUM MODULE - nu mai amâna, trăiește acum!

https://perfectum-module.md/

 

 

 

Locație

Chișinău

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top