Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Coroane dentare


  • Coroane dentare
Descriere
Data : mai 6, 2021
Locație : Chișinău

Vrei să afli secretul unui zâmbet de milioane? Clinica stomatologică Imperial dent este gata să ți-l dezvăluie: coroanele dentare!

Dacă zâmbetul tău nu arată așa cum îți dorești, iar din acestea prezintă carii sau careva fracturi, atunci dantura ta necesită o restaurare. Cea mai bună modalitate de a te bucura de o dantură sănătoasă, cu un aspect estetic frumos, este tratamentul cu coroane dentare.

La clinica stomatologică Imperial Dent acestea se realizează din materiale de înaltă calitate, care asigură atât rezistența, cât și un aspect natural.

Suntem mereu în același pas cu tehnica care avansează continuu, astfel îți putem propune mai multe tipuri de coroane dentare: metalo-ceramice, din oxid de zirconiu sau disilicat de litiu.

Tipul coroanei dentare se decide doar împreună cu medicul stomatolog competent. La Imperial Dent poți beneficia de consultație stomatologică gratuită, în timpul căreia ți se vor oferi toate detaliile care te interesează.

Te așteptăm clinica stomotogică Imperial Dent pentru o consultație la cel mai înalt nivel. Și nu uita-zâmbetul tău contează! +373 22 260 325

https://imperialdent.md/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top