Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Credit în Chișinău? Cu creddy totul este posibil


  • Credit în Chișinău? Cu creddy totul este posibil
Descriere
Data : 2 februarie 2021
Locație : Chișinău

Pentru probleme financiare și nevoie de soluții rapide și comode. În caz contrar situația doar va deveni mai complicată, iar stresul va deveni tovarășul tău pentru o perioadă lungă de timp. Dar, care ar fi cea mai rapidă soluție de obținere a sumei necesare de bani, atunci când nu poți apela la ajutorul rudelor și prietenilor? Îți spunem noi. Kreddy este cel mai eficient sistem de oferire a creditelor din Chișinău.

Acum totul este simplu, deoarece poți beneficia de credite online, fără a părăsi casa sau biroul, la o dobândă cât se poate de avantajoasă. Accesează site-ul, alege suma și perioada dorită, după ce completează cererea de împrumut. În 15 minute vei primi un răspuns, iar dacă acesta este pozitiv, noi îți transferăm banii direct pe card. Mai mult de atât, iei creditul acum, dar achiți prima rată peste două luni, fără alte plăți suplimentare.

Alege siguranță în ziua de mâine, cu serviciile Kreddy. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credite-in-chisinau

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top