Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Credit Ușor -credite doar cu buletinul în Chișinău


  • Credit Ușor -credite doar cu buletinul în Chișinău
Descriere
Data : 7 iulie 2021
Locație : Mun. Chișinău, Bulevardul Moscova 1/1

Sa întâmplat că ai rămas fără bani cu mult timp înainte de salariu? Te gândești cum vei reuși să faci față cheltuieli? Acum nu mai e nevoie să-ți faci griji de acest lucru, la Credit Ușor ai credit doar cu buletinul în Chișinău. Doar la noi găsești cele mai optime soluții de obținere a sumei necesare de bani.

Toate problemele tale financiare vor rămâne în trecut, deoarece îți oferim un serviciu de finanțare eficient și sigur. Acum poți lua primul credit gratuit, cu suma de până la 50,000 lei, cu 0% dobândă, întorci exact atât cât ai luat. Tot de ce e nevoie este să acceseze site-ul, să alegi suma și perioada de rambursare, după care să completeze solicitarea de împrumut. Răspunsul de confirmare îl vei primi în 15 minute, iar dacă este pozitiv, noi îți transfer banii pe card.

Credit Ușor — împrumut rapid pentru orice situație neprevăzută. Vrei să afli mai multe detalii? Contactează-ne la unul din telefoanele 0 22 999 960/068 999 960 sau vizitează-ne la oficiul nostru pe adresa mun. Chișinău, Bulevardul Moscova 1/1.

http://creditusor.md/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top