Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Credite online în Moldova eficiente și sigure


  • Credite online în Moldova eficiente și sigure
Descriere
Data : 29 decembrie 2020
Locație :Chișinău

Crezi că atunci când ai nevoie de un împrumut rapid trebuie să faci o multe drumuri și să pierzi o groază timp? Din acest motiv aleg să se apeleze la ajutorul rudelor sau prietenilor? Dar ce faci când aceștia nu a putut să-ți ofere o mână de ajutor? E simplu. Alegi un credit online în Moldova de la Kreddy.md.

Beneficiază de cea mai comodă și simplă metodă de acoperire a cheltuielilor neprevăzute. Acum nu e nevoie să părăsești casa sau biroul, deoarece poți avea credite online în Moldova la o dobândă avantajoasă. Accesează site-ul, alege suma și perioada dorită, după ce completează cererea de împrumut. În 15 minute vei primi un răspuns, iar dacă acesta este pozitiv, noi îți transferăm banii direct pe card. În plus, dacă iei creditul acum, ai îți oferim posibilitatea să achiți prima rată peste două luni, fără comisioane și plăți suplimentare.

Scapă rapidă de probleme financiare cu împrumuturi online, de la Kreddy. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credite-in-moldova

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top