Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Credite online nebancare fără acte inutile


  • Credite online nebancare fără acte inutile
  • Credite online nebancare fără acte inutile
Descriere
Data : 6 aprilie 2021
Locație : Chișinău

Cum să scapi de cheltuieli financiare atunci când nu te aștepți la ele? E simplu, dacă ai un instrument de obținere a sumelor mici de bani, doar cu buletinul și fără adeverințe de salariu. Unde găsești așa ceva? Forza.md este exact ceea ce cauți, deoarece poți obține credite online nebancare în MD completând cererea directă de pe site-ul companiei.

Obține suma necesară de bani în doar câteva minute, iar tot de ce ai nevoie este un calculator conectat la rețeaua de Internet. Accesează site-ul Forza.md, alege suma, până la 10,000 MDL, și perioada de rambursare, între 1-6 luni, după care completează câmpurile libere din cererea de împrumut și încarci o fotografie a actului de identitate. Odată ce am examinat cererea, care este strict confidențială, vom reveni cu răspuns, timp de 15 minute. Dacă acesta este pozitiv, noi îți transferăm banii direct pe card sau îi poți lua în numerar de la oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay. În plus, în cazul care este primul tău împrumut de la noi, beneficiezi de 75% reduce, la creditele pe 30 de zile.

Forza — serviciul de credit în MD mereu la dispoziția ta. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.forza.md/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Similar
Top