Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

O casă și o grădină Construcție / renovare Electrician

Senzori de mișcare și prezență, Senzori de mișcare,


  • Senzori de mișcare și prezență, Senzori de mișcare,
  • Senzori de mișcare și prezență, Senzori de mișcare,
  • Senzori de mișcare și prezență, Senzori de mișcare,
  • Senzori de mișcare și prezență, Senzori de mișcare,
  • Senzori de mișcare și prezență, Senzori de mișcare,
Descriere
Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : ianuarie 6, 2021
condiție : Nou
Locație :Podul Inalt 20/6

SENZORI DE MIȘCARE ȘI PREZENȚĂ, SENZORI DE MIȘCARE, SENSOR DE ZI NOAPTE, PANLUMINĂ

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu fabricate de ZZTSM. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de lămpi încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

Detectoare de mișcare și prezență - economii reale de energie

Experiența arată că se pot realiza economii semnificative de energie în clădiri prin instalarea monitorizării și controlului automat integrat al sistemelor de iluminat electric. Vom arăta posibilitățile de reducere a consumului de energie utilizând senzori de mișcare și prezență care controlează iluminatul, instalați într-un birou situat pe unul dintre etajele părții stilobate a complexului

În Rusia, se acordă din ce în ce mai multă atenție problemelor economisirii energiei în proiectarea noilor și a reconstrucției sistemelor de inginerie existente ale clădirilor și structurilor. Prin urmare, există un interes considerabil pentru metodele și dezvoltările străine deja testate care permit obținerea unor economii semnificative de energie.

Măsurile de economisire a energiei puse în aplicare în Germania s-au dovedit a fi bune în instalațiile rusești. Deci, controlul automat folosind senzori speciali a găsit o aplicare largă în sistemele de iluminat interior ale clădirilor. Germania a făcut pași mari în această direcție: țara a adoptat o lege la nivel federal care reglementează instalarea obligatorie a senzorilor de prezență și mișcare în clădiri pentru a economisi energia electrică consumată în iluminatul artificial. Fără implementarea acestor cerințe de economisire a energiei, este imposibil să proiectăm o clădire nouă sau să o reconstruim una existentă. Implementarea lor nu este dificilă, deoarece piața oferă o gamă largă de senzori de mișcare, prezență, crepuscul și echipamente conexe necesare pentru controlul automat al iluminatului în clădiri.

Să luăm în considerare principiul de funcționare al sistemului automat de control al iluminatului și să arătăm în ce caz ar trebui selectat unul sau alt senzor.

Controlul iluminării cu senzori de mișcare și prezență

Una dintre cele mai eficiente modalități de a rezolva problema economisirii energiei este instalarea senzorilor de mișcare și prezență. Principiul funcționării lor este simplu: senzorii pornesc / opresc automat iluminatul din cameră în funcție de intensitatea fluxului natural de lumină și / sau de prezența oamenilor. Tehnologia cu infraroșu pasiv face acest lucru posibil: senzorii IR încorporați înregistrează radiația termică și o transformă într-un semnal electric măsurabil. Oamenii emit energie termică, al cărei spectru se află în domeniul infraroșu și nu este vizibil pentru ochiul uman.

Figura: 1 ilustrează distribuția temperaturii corpului uman în spectrul infraroșu. Radiația termică este colectată de o lentilă optică și proiectată pe senzori infraroșii. Modificările radiației termice, adică diferențele de temperatură cauzate de mișcare, sunt înregistrate de senzori și transformate într-un semnal electric. Electronica încorporată în senzor procesează semnalul recepționat și efectuează acțiuni predefinite (pornirea / oprirea grupurilor de iluminat).

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 Locație
Postează-ți evaluarea

Top