Detalii

  • Containere modulare de zi

Containere modulare de zi

Chișinău, str. Petricani 86
Data : 4 octombrie 2023
Locație : Chișinău, str. Petricani 86

Descriere

Ai nevoie de spații adaptabile, eficiente și ușor de configurat? Structurile metalice modulare sunt exact ceea ce ai nevoie! Fie că este vorba de birouri modulare, clădiri modulare sau case, Perfectum Module are soluții pentru toate nevoile tale!

Până în prezent containere modulare este soluția ideală pentru nevoi comerciale și industriale. Sunt ușor de extins și adaptat pentru a oferi spațiul de care aveți nevoie pentru depozitare, un birou sau chiar un magazin.

Mclădiri modulare și case modulare, ideal pentru locuit. Îți poți personaliza spațiul de locuit, atât în interior, cât și în exterior, făcându-ți realitate visele de o casă ideală sau o vilă la țară.

În ceea ce privește spațiul de lucru, modularoffice - o soluție excelentă pentru lansarea unei noi afaceri sau extinderea biroului actual. Clădirile realizate din module sunt convenabile, deoarece pot fi ușor ajustate la nevoile dumneavoastră.

Prin urmare, designurile modulare sunt răspunsul la nevoia de eficiență și flexibilitate a oricărei companii. Contactează-ne la 078 290 000 pentru mai multe informații și pentru a discuta despre proiectul tău!

https://perfectum-module.md/ru/project-cat/obshhestvennye-zony/

 

 

Locație

Chișinău, str. Petricani 86

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top