Detalii

  • Descoperiți gama de mobile de bucătărie

Descoperiți gama de mobile de bucătărie

Chișinău, str. Mesager, 19
Data : 18 septembrie 2023
condiție : Nou
Locație : Chișinău, str. Mesager, 19

Descriere

Căutați o masăextensibilă pentru bucătărie sau mobilă de bucătărie modernă și rafinată?Confort vă aduce o colecție impresionantă, care transformă bucătăria dvs.într-un spațiu funcțional și estetic:

 

-Masă extensibilă pentru bucătărie: Alegeți dintr-o varietate de modele și dimensiuni de mese extensibilepentru a adapta mobilierul dvs. în funcție de nevoile dvs. de spațiu și numărulde invitați. Oferim opțiuni de design clasic și contemporan pentru a se potrivioricărui gust.

Seturi de mobilă de bucătărie: Colecția noastră de mobilier debucătărie vă impresionează cu soluții inteligente de stocare, finisaje eleganteși materiale de cea mai înaltă calitate. Reorganizați și îmbunătățiți funcționalitateabucătăriei dvs. cu mobilă noastră de bucătărie.

LaConfort aveți parte de mobilă în rate doar cu buletinul: vă oferimposibilitatea de a achiziționa mobilă dorită în rate convenabile, doar cubuletinul. Facem achiziționarea mobilierului ușoară și accesibilă pentru toatălumea. Confort vă invită să explorați gama noastră diversă de mobilier pentrubucătărie și să descoperiți oferte exclusive la adresa: str. Mesager 19, Chișinău.

 

Cu peste 25 de anide experiență în industria mobilierului, Confort vă garantează calitate șicomoditate de neegalat. Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispozițiepentru a vă ajuta să faceți alegerea perfectă pentru casa dvs.!

https://confort.md/ro/mobila-pentru-bucatarie

 

 

Locație

Chișinău, str. Mesager, 19

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
Poză de profil
Confort
Dealer
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top