Detalii

  • Dorești un credit rapid și comod în Moldova?
  • Dorești un credit rapid și comod în Moldova?

Dorești un credit rapid și comod în Moldova?

str. Ismail 58/1, Chișinău
Data : 23 octombrie 2021
Locație : str. Ismail 58/1, Chișinău

Descriere

Uneori, problemele financiare ne aduc mari bătăi de cap, pentru că nu putem face anume acele cumpărături pe care ni le-am plănuit încă din timp. În acest caz, are de suferit nu numai bugetul familiei, dar și toate sarcinile propuse. Fie că este vorba despre un frigider nou, reparația mașinilor de spălat sau alte probleme casnice, nu trebuie să dai frâu emoțiilor sau să panichezi. Acum poți beneficia de un credit rapid chiar de acasă, stând în fața calculatorului sau telefonului.

Nu mai răbda problemele cotidiene, și bucură-te de produs dorit fără a te gândi la bani. Echipa Kreddy îți oferă credite doar cu buletinul în Moldova, la cea mai avantajoasă dobândă. Cum intri în posesia acestor bani? Simplu. Accesează site-ul Kreddy.md, alege suma, până la 20,000 MDL și perioada de rambursare, între 1-12 luni, după care completează cererea de împrumut. Ulterior, vom reveni cu un răspuns timp de 15 minute. Noi te ajutăm să primim banii direct pe card sau unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay. Iar dacă iei creditul acum, ai posibilitatea să achiți prima rată peste două luni, fără comisioane și alte plăți suplimentare.

Kreddy - cea mai sigură soluție pentru problemele tale financiare. Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2 din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

 

 

Locație

str. Ismail 58/1, Chișinău

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
Poză de profil
KREDDY
Dealer
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top