Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

O casă și o grădină Gradina Gradina

Echipamente pentru grădină


  • Echipamente pentru grădină
Descriere
Data : 28 aprilie 2021
Locație : Chișinău

Primăvara vine la pachet cu schimbări în grădini și cu multe plante noi, practic fiind demarat un nou proces de înverzire după ce pământul sa odihnit în timpul iernii. Dar de ce echipamente pentru grădină ai nevoie? Pentru început ai nevoie de ghiveci pentru flori în cazul în care acestea sunt perene și trebuie transferate după încolțit în pământ. Pe lângă acestea, vei avea nevoie de greble, sapă, stropitoare, dar și mănuși pentru grădinărit, doar nu vrei să îmi traumezi mâinile în timp ce faci lucrări sezoniere.

După partea tehnică, poți să ajungi la cea estetică, și anume la decorarea grădinii, pentru clipe frumoase petrecute acolo. De exemplu, îți poți instala un hamac în care se citesc liniștit o carte sau o căsuță pentru păsări, care te vor încânta constant cu trilul lor zvăpăiat. Ce poate fi mai frumos decât asta?

Acum găsești tot de ce ai nevoie pentru o grădină impecabilă în magazinul Promstore. Alege dintre zecile de poziții, plasează comanda și noi ți-o livrăm direct la ușă. Pentru detalii suplimentare, apelează 022800456.

https://promstore.md/ro/mobilier-si-echipament-pentru-gradina-vila-si-terasa/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top