Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

O casă și o grădină Alte bunuri de uz casnic

ELITE CARPET - covoare pufoase


  • ELITE CARPET - covoare pufoase
  • ELITE CARPET - covoare pufoase
Descriere
Data : 22 februarie 2021
condiție : Nou
Locație : Chișinău

Te-ai plictisit de interior monoton Si plictisitor la odăii tale, care nu te mai face să te simți atât de confortabil? Pentru astfel de situații, o decizii de design potrivite și fără mari investigații sunt covoarele pufoase. Acestea au proprietatea de a schimba radical felul on care arată podeaua, accentuând individualitatea ei. Dar, pentru că tipul dat de covoare este unul specific și vrei să fii sigur că va rezista în timp, trebuie să-l aleg cu atenție, dintr-unin de covoare cu experiență în domeniu și de încredere.

Elite Carpet - o companie cu 15 ani experiență și peste 3700 de clienți mulțumiți - pune la dispoziția ta 1500 modele de covoare, în Chișinău. Acestea sunt realizate în Turcia, conform tendințelor moderne, cu ornamente vii și bogate, pentru a garanta că se vor potrivi casei tale din toate punctele de vedere. Iar dacă vrei să procur un povești și calitativ, aici îl vom găsi, întrucât longevitatea este unul din punctele forte ale produselor noastre.

Adaugă mai mult stil locuinței tale, cu covoarele Elite Carpet. Pentru a vedea modelele disponibile vin pe str. Uzinelor 15/4 sau contactează-ne la 0694 83 909.

https://covoarechisinau.md/ro/home/

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top