Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Faci cumpărături cât vrei


  • Faci cumpărături cât vrei
Descriere
Data : 4 mai, 2021
Locație : Chișinău

În această primăvară facem cumpărături online. Tu ai pregătit deja coșul cu noile ținute care vor impresiona prietenii tăi în sezonul cald? Dacă încă nu, din cauza insuficienței de bani, nu mai trebuie să aștepți, deoarece poți beneficia de un credit rapid fără a pleca din fața calculatorului, cu ajutorul celui mai comod sistem de finanțare de la Kreddy.

Nu mai amâna dorințele tale și bucură-te de produs dorit fără a-ți face griji de bani. Noi suntem cei care îți oferim credite online la cea mai avantajoasă dobândă. Accesează site-ul Kreddy.md, alege suma, până la 20000 MD și perioada de rambursare, între 1-12 luni, după care completează cererea de împrumut. Odată ce am examinat cererea, vom reveni cu răspuns, timp de 15 minute. În cazul în care acesta este pozitiv, noi îți transferăm banii direct pe card sau îi poți lua în numerar de la oficiile noastre. De asemenea, dacă iei creditul acum, ai posibilitatea să achiți prima rată peste două luni, fără comisioane și alte plăți suplimentare.

Kreddy — nu amâna dorințele pentru mai târziu. Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2 din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top