Detalii

  • Faci cumpărături online fără griji suplimentare

Faci cumpărături online fără griji suplimentare

Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald's Chisinau,
Data : noiembrie 23, 2021
Locație : Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald's Chisinau,

Descriere

Toamna aceasta ai posibilitatea să faci toate cumpărăturile online. Fie că este vorba despre câteva ţinute noi, un telefon nou sau chiar lucruri pentru casa ta. Însă, dacă ai parte de problema insuficienței de bani, nu mai trebuie să aștepți, deoarece poți beneficia oricând de un credit rapid online chiar din faţa calculatorului sau a unui smartphone, cu ajutorul celui mai comod sistem de finanțare de la Kreddy.

Ajunge să îţi mai amâni dorinţele. De acum încolo te vei putea bucura de produsele dorite fără a-ți face griji de bani. Noi suntem cei care îți oferim un credit Chişinău doar cu buletinul la cea mai avantajoasă dobândă. Accesează site-ul Kreddy.md, alege suma, de până la 20000 MD și perioada de rambursare, între 1-12 luni, după care completează cererea de împrumut. După examinarea obiectivă a cererii, managerii noştri vor reveni cu un răspuns, timp de 15 minute. În cazul în care acesta este pozitiv, noi îți transferăm banii direct pe card sau îi poți lua în numerar de la oficiile noastre. Ba mai mult, dacă iei creditul acum, ai posibilitatea să achiți prima rată peste două luni, fără comisioane și alte plăți suplimentare.

Kreddy — cu noi dorinţele tale devin realitate. Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

 

 

Locație

Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald's Chisinau,

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
Poză de profil
KREDDY
Dealer
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste
Top