Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii


  • Gel Intim Bactericid
Descriere
Preț : 375,00 MDL(Fix)
Data : iunie 22, 2021
condiție : Nou
Locație : Tighina 49

Compoziție: extract de Sophora flavéscens, extract de Leonuri, extract de Selinum japonicum, extract de Felodendron, extract de Angelica sinensis.

Ambalaj: 5 seringi de unică folosință de 5gr.

Folosire: o dată pe zi seara, pentru tratament de utilizare o seringă. Dacă este necesar, tratamentul poate fi repetat dimineața. Cursul recomandat de 3-6 zile.

Destinație: vaginită, mâncărime, inflamație, acrum, etc.

Măsură de precauție: pregătit pentru adulți. De folosit în timpul sarcinilor cu prudență. Seringi de unică folosință. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Gelul pentru igienă intimă, bactericid al companiei “Green World”, este compus din extracte vegetale atent selectate, bogate în diferiți agenți antibacterieni care sunt capabili să distrugă microbi dăunători, dar fără a beneficia afecilete. În fabricarea produsului se utilizează tehnologia patentată de producție, folosind cel mai recent sistem american de dozare.Textura netedă și forma comodă asigură o introducere ușoară, ceea ce. Gelul nu împiedică acțiunea altor medicamente și contribuții la creșterea celulelor și țesuturilor utile.

Funcția principală a gelului bactericid pentru igienă intimă al companiei "Green World": rapid și eficient ameliorează starea femeii în cazul bolilor ginecologice

Gelul bactericid pentru igienă intimă al companiei "Green World" are proprietăți antibacteriene, antiinflamatoare, de regenerare, poate preveni în mod eficient și rezolva rapid diferite tipuri de inflamații ginecologice ale vaginului. Este eficient în combaterea următoarelor maladii: vaginoza bacteriană, procese inflamatorii în vagin cauzate de trichomonade, tipuri mixte de agenți patogeni, gonococică, cervicită, eroziunea colului uterin și alte. Gelul elimină eficient inflamațiile, eroziunea, prurita, eliminările vaginale, abundente, mirosul neplăcut și alte boli ginecologice.

Gelul bactericid pentru igienă intimă al companiei "World Green" poate regenera celulele, tonifica muschii vaginali, ajută la hiperemie de diferite grade de intensitate în pereții vaginului. Este capabil să restrângă pereții vaginale, fiind aplicat de 2-3 ori în decursul unei săptămâni, îmbunătățit astfel calitatea vieții sexuale, sporește sensibilități, restabilite sau fără de "tinerețe sexuale"

• Lichidează procesele inflamatorii, normalizează microflora vaginală

• Activizează celulele de protecție din stratul subțire al mușchilor vaginali

• Contribuie la comprimarea mușchilor vaginali, reface elasticitatea acestora

• Asigură vaginului cea de-a doua tinerețe, ceea ce permite obținerea unei plăceri mai mari de la viața sexuală.

• Bactericid și de detoxifiere

Utilizarea gelului antibacterian al companiei "Green World" contribuie la curățarea uterului și vaginului de celule vechi, moarte și ieftin de sânge, curăță mucoasa uterului și elimină substanțele dăunătoare substanțele dăunătoare, surice curăă

Gelul bactericid "Green World" contribuie la secreția hormonilor feminini, activează funcția celulelor. Toate acestea contribuie la însănătoșirea pielii, aceasta se revigorează, devine mai proaspătă și strălucitoare, oferind femeilor un efect magic.

Comparativ cu alte produse similare, particularitatea caracteristică gelului bactericid al companiei "Green World" este ceea ce după 15 de zile de utilizare a acestui gel, vindecare diferite tipuri de boli ginecologice, inflamații patogene elastice are celiu mediu curiu deorgantea sănătoase, gelul readuce acuitatea emoțională pentru o viață sexuală bogată și expresivă.

Specificul / particularitatea gelului bactericid al companiei "Green World":

• este compatibil cu folosirea medicamentelor, sensibil la bacteriile rezistente la medicament. Rezultat major în lupta împotriva bacteriilor patogene. Este capabil să elimine bacteriile pe care nu le-au putut elimina antibioticele;

• are un efect mai mare decât antibioticele, detectează și identifică mai rapid microbii patogeni, și apoi îi distruge în mod eficient.

• distinge bacteriile utile, protejează lactobacili și susțin dezvoltarea altor bacterii utile;

• apără echilibrul acid vaginal, eliminatearea agenților patogeni nu afectează prețul pH-ului, reduce riscul de recurență;

• elimină celulele moarte, este eficient pentru cervicită;

• pregătit cu o acțiune rapidă - începe procesul de descompunere a microbilor patogeni peste 10 secunde.

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top