Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii


  • Hidroizolare Moldova
Descriere
Data : 25 februarie 2021
Locație : Chișinău

Umiditatea îți dă bătăi de cap? Se pare că nu mai poți scăpa de mucegai și erozia continuă a pereților? Atunci și timpul să alegi cea mai bună soluție de hidroizolare, din Moldova. Compania Zugro pune la dispoziția ta cele mai sigure și eficiente servicii de izolare termică, fonică și hidro.

Uită de problemele provocate de pierderile de căldură, zgomotul exterior și pereții umflați din locuința ta. Acum ai ocazie să instalezi hidroizolare și izolare fonică în Chișinău, realizat cu materiale de înaltă calitate și complet ecologice. Spuma poliuretanică rigidă este un material ușor și rezistent, ce permite economisirea până la 40% consumul de energie și asigurarea unui grad înalt de blocare a sunetelor din exterior. Totodată, aceasta va astupa orice fisură și va bloca scurgerile de umiditate în locuință, subsol, baie, piscină și orice alt tip de spațiu, chiar și industrial.

Zugro - soluții sigure pentru hidro Si termoizolare, cel mai multe avantaje preț. Pentru mai multe detalii, contactează-ne numărul de telefon +373 76 090 888 sau adresa electronică [email protected]

https://zugro.md/

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Top