Detalii

  • Imperial Dent – albire dentară de ultimă generație

Imperial Dent – albire dentară de ultimă generație

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Data : 23 ianuarie 2024
Locație : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Descriere

Zâmbetul tău strălucitor începe la clinica stomatologică Imperial Dent! Suntem mândri să fim destinația ta de încredere pentru servicii stomatologice de înaltă calitate. Echipa noastră de specialitate calificată și dedicată este aici pentru a-ți oferi cele mai avansate tratamente într-un mediu prietenos și confortabil. La Imperial Dent, ne-am angajat să transformăm zâmbetele în opere de artă!

Descoperă secretul unui zâmbet luminos cu serviciile noastre de albire dentara de ultimă generație. Cu tehnologii advance și soluții personalizate, vei obține rezultate remarcabile într-un timp scurt. Echipa noastră de specialitate vă va oferi un plan de albire adaptat nevoilor tale specifice, astfel încât să strălucești cu încredere în fiecare zâmbet.

Pentru cei care au nevoie de soluții personalizate pentru restaurarea sau înlocuirea dinților, oferă servicii complete de proteză dentară. La Imperial Dent, înțelegem importanța unei danturi sănătoase și frumoase pentru starea ta generală de bine. Cu tehnici moderne și materiale de înaltă calitate, suntem aici pentru a reda funcționalitatea și estetica zâmbetului tău. Pentru o programare sună-ne la+373 22 260 325 și descoperă cum putem să sănătatea, și aspectul zâmbetului tău!

https://imperialdent.md/

 

 

Locație

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top