Detalii

  • Itmedia – Agentie de publicitate in Chisinau

Itmedia – Agentie de publicitate in Chisinau

Str. Alexandru cel Bun 7

Preț la apel

Preț : Preț la apel
Data : 5 ianuarie 2024
Locație : Str. Alexandru cel Bun 7

Descriere

Suntem o agenție de publicitate în Chișinău, Itmedia, unde fiecare dintre lucrările noastre este o operă de artă. Maeștrii noștri de marketing creativi construiesc punți între brand și public folosind nu numai cuvinte și imagini, ci și un sentiment de inspirație. Compania noastra este pregatita sa va ofere o gama completa de servicii:

Dezvoltare de site-uri web - aduceți-vă la viață ambițiile, creând povești unice de succes. Crearea de site-uri web moderne, cu un design personalizat, care vă va diferenția de concurenți.

Promovare SMM strălucitoare cu designeri profesioniști, fotografi, videografi, copywriteri, creatori de conținut și specialiști în marketing. Lansăm publicitate imposibil de uitat.

Bannerele publicitare din Rețeaua de display Google sunt afișate sub formă de bannere publicitare pe majoritatea site-urilor de pe Internet. Bannerele publicitare vă permit să ajungeți la un public uriaș, acoperire maximă la un cost minim pe clic.

Serviciu - Publicitate contextuală pe Google - Uitați de clicurile aleatorii! Publicitatea contextuală vă permite să fiți vizibil doar pentru cei care sunt cu adevărat interesați de produsul sau serviciul dvs. Afișat ca anunțuri text în rețeaua de căutare Google. Vă permite să atrageți numai trafic direcționat care este interesat de produsele sau serviciile dvs. chiar acum, cel mai tare public.

Promovare SEO pentru a atrage trafic maxim din motoarele de căutare. Nu există deloc buget de publicitate, plătiți doar costul serviciului de promovare. Nu plătiți pentru clicuri organice (Seo). Rezultatele a 6 luni de promovare SEO sunt suficiente pentru 1-2 ani în avans. Promovarea SEO este cel mai profitabil canal de promovare din rețea.

Ciclu complet de promovare a afacerilor online.

Creăm nu doar PR, ci conexiuni emoționale care pot trezi bucurie și loialitate. Brandul tău este pânza noastră, ridicăm promovarea într-o artă care va rămâne în memorie.

Contactează-ne pentru o consultație sau vizitează site-ul nostru https://itmedia.md/!


 

 

Locație

Str. Alexandru cel Bun 7

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
Poză de profil
Itmedia TE
Individual
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top