Detalii

  • Jucării pentru copii și bebeluși

Jucării pentru copii și bebeluși

bd. Ștefan cel Mare, 8, Chișinău, Moldova
Data : 15 noiembrie 2021
condiție : Nou
Locație : bd. Ștefan cel Mare, 8, Chișinău, Moldova

Descriere

Când ești copil, cel mai bine te pricepi la joacă. Jucăriile sunt universul copiilor, cu ele vorbesc, cu ele dorm, mănânca, cu ele ies și la plimbare. Jucăriile pentru copii și bebeluși își au rolul lor în dezvoltarea celor mici și părinții știu asta. Știm și noi, de aceea în magazinele noastre PROSTORE vei găsi diverse seturi de joc cu mașini, seturi de construcție, mașini cu telecomandă, căsuțe pentru păpuși, care își așteaptă un nou partener de joacă.

Magazinul nostru oferă jucării din materiale de înaltă calitate și ecologice. La noi poți cumpăra diverse jucării și jocuri pentru cei mici – jucării de pluș drăguțe, animăluțe amuzante pentru scăldat, seturi de joc cu veselă, astfel încât copilul tău să se bucure și să nu să se plictisească. Aceste jucării pot deveni cadouri pentru copii, perfecte pentru orice ocazie.

Pentru a vedea întregul sortiment de jucării, vizitează unul din magazinele noastre PROMSTORE din mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 8 (CC UNIC), bd. Dacia 47/6, bd. Mircea cel Bătrân 7 și alege-o pe cea potrivită copilului tău. Poți comanda jucăriile și online pe site-ul nostru prostore.md, pentru mai multe detalii, contactează-ne la 022 800 456 sau 079303 039.

https://promstore.md/ro/jocuri-si-jucarii/

 

 

Locație

bd. Ștefan cel Mare, 8, Chișinău, Moldova

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
Poză de profil
Dan
Dealer
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste
Top