Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Materii prime / materiale Afaceri

Compus pentru protecția la marginea drumului


  • Compus pentru protecția la marginea drumului
Descriere
Preț : 100,00 MDL(Negociabil)
Data : ianuarie 5, 2021
Locație :Zaporojie, Ucraina

Compusul de organosilici KP-401-R conceput pentru a proteja betonul, cărămida și alte structuri de la marginea drumului de efectele dinamice ale pietrișului, nisipului, apei, soluțiilor saline, substanțelor chimice rutiere și a altor materiale care zboară de sub roțile vehiculelor.

 Compusul KP-401-R este o compoziție din două componente de pastă și întăritor. După aplicarea pe suprafață, compusul se întărește în condiții ambientale timp de 1,5-3 ore, în funcție de temperatură, formând un strat sigilat ca de cauciuc. Această acoperire este rezistentă la solicitări mecanice, medii agresive și temperaturi extreme.

 Compusul KP-401-R este produs în culori de bază alb-negru pentru marcarea alb-negru a barierelor rutiere, conform DSTU 2587-94. Este posibil să se fabrice un compus de diferite culori, la cererea consumatorului.

 Efectul economic maxim din utilizarea compusului KP-401-R se obține atunci când se protejează gardurile de beton de pe poduri, pasaje, coloane de la marginea drumului, pereți etc. - perioada dintre reparațiile structurilor crește semnificativ.

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 Locație
Postează-ți evaluarea

Top