Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Frumusete si sanatate Medicament

Tratamentul cu rozacee cu laser, telangiectazii, Laser


  • Tratamentul cu rozacee cu laser, telangiectazii, Laser
Descriere
Preț : 9.00 MDL(Negociabil)
Data : 28 aprilie 2021
Locație : Chișinău

Primăvara este în sfârșit aici!

Puteți să vă scoateți pantalonii enervanți și să vă îmbrăcați în nailon și lycra slăbitoare. Ce necesită părțile deschise ale corpului? Desigur - Frumusețe fără cusur!

Societatea modernă își formează o opinie despre o persoană în mare parte pe baza înfățișării sale. Persoanele de succes se disting prin aspectul lor îngrijit. Acest concept include nu doar o siluetă tensionată, subțire, coafură impecabilă și accesorii bine alese. Desigur, starea pielii joacă un rol. De aceea îndepărtarea cu laser a vaselor de sânge (sau mai bine zis, „stelele” pe care le formează) este o procedură estetică foarte populară.

Visezi la eliminarea venelor de păianjen? Profitați de îndepărtarea cu laser - aceasta este o metodă eficientă și sigură de îndepărtare a defectelor estetice.

Tratamentul cu rozacee cu laser, telangiectaziile, îndepărtarea cu laser a vaselor de sânge, plasă vasculară pe față, vene de păianjen pe picioare în Chișinău, Moldova!

https://www.lasermed.md/ru/servicii.php?name=Tratamnentul-laser-leziunilor-vasculare-telangiectazii-capilare-sparte-cuperoza-stelute-vasculare-in-Chisinau-Moldova

https://www.facebook.com/104652481700994/videos/836264986927818

 

 Video publicitar
Locație
Postează-ți evaluarea

Top