Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

O casă și o grădină Construcție / renovare Electrician

Proiector solar LED, lumină polară


  • Proiector solar LED, lumină polară
  • Proiector solar LED, lumină polară
  • Proiector solar LED, lumină polară
  • Proiector solar LED, lumină polară
  • Proiector solar LED, lumină polară
Descriere
Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : ianuarie 6, 2021
condiție : Nou
Locație :Podul Inalt 20/6

Proiector cu LED-uri solare, lumina stâlpului panoului solar, lumină a panoului solar, lumină a panoului solar, panlight, panou solar lumină stradă LED

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu fabricate de ZZTSM. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de lămpi încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

Descriere

Proiector LED pentru exterior PL-FLS-A50CW cu panou solar - foarte puternic, conceput pentru a ilumina zone mari pe timp de noapte, atât în exterior, cât și în interior. Se utilizează pentru iluminarea șantierelor de construcții, a centrelor de recreere turistică, a stadioanelor sportive, adiacente unei clădiri rezidențiale, în țară, în grădină, pentru iluminarea clădirilor, parcelelor personale, cooperativelor de garaj, depozitelor și punctelor de vânzare cu amănuntul, teritoriilor alăturate, intrărilor, panourilor publicitare, depozitelor, ateliere, în interiorul spațiilor rezidențiale fără a fi nevoie de conectare la rețeaua electrică locală. Proiectorul este alimentat de o baterie care este încărcată de un panou solar. Panoul solar poate fi până la cinci metri de reflector în sine.

Panoul solar poate fi până la cinci metri distanță de reflector în sine, astfel încât reflectorul poate fi instalat în interior și panoul solar în exterior.

Proiectorul va fi încărcat chiar și din panoul solar instalat lângă fereastra din interiorul clădirii! Indiferent de condițiile meteorologice!

Proiectoarele cu energie solară sunt una dintre cele mai simple modalități de iluminare și de asigurare a siguranței. Pot fi instalate în orice clădire sau în curte, în țară, în grădină, pentru a ilumina clădiri, parcele de uz casnic, cooperative de garaj, depozite și puncte de vânzare cu amănuntul, teritorii alăturate, intrări, panouri publicitare. Utilizarea reflectoarelor convenționale conectate la o rețea electrică poate fi costisitoare și instabilă din cauza întreruperilor de curent. Energia solară este, fără îndoială, cea mai bună opțiune pentru consumatori, în ciuda costului inițial. Cercetările efectuate de consumatori au demonstrat că aceste costuri suportate la instalarea unei surse alternative de energie sunt compensate ulterior de o sumă semnificativă de bani economisiți.

Proiectorul LED poate fi instalat pe acoperiș, perete, lampă la o înălțime de până la 5-6 metri sau pur și simplu poate fi folosit pe gazon ca unul de grădină.

Este posibil să instalați reflectorul în interior și panoul solar de încărcare în aer liber folosind un fir de 5 metri.

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 Locație
Postează-ți evaluarea

Top