Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Obține credite în Chișinău în cel mai scurt timp


  • Obține credite în Chișinău în cel mai scurt timp
Descriere
Data : 28 decembrie 2020
Locație :Chișinău

Problemele financiare apar atunci când te aștepți mai puțin. În astfel de moment nu ai timp să apeleze la ajutorul prietenilor sau a rudelor, deoarece ești nevoit să găsesc soluții rapide și comode. Din fericire, Kreddy.md pune dispoziția ta credite în Chișinău online la doar câteva clicuri distanță.

Uită de problemele financiare și fii gata pentru orice situație imprevizibilă, întrucât serviciul nostru de finanțare este mereu la dispoziția ta. Obține banii de care ai nevoie în cel mai scurt timp posibil. Accesează site-ul, alege suma de care ai nevoie, între 1000 și 20,000 lei și perioada de rambursare, de până la 12 luni. În funcție de a doua se va schimba procentul de dobândă, pe care îl poți vedea instant. Ulterior trebuie să completăm formularul de solicitare, iar noi îți vom oferi un răspuns în 15 minute. Poți obține creditul direct pe card sau poți lua banii numerar la unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay.

Bucură-te de credit Chișinău rapid și comode, de la Kreddy. Mai multe detalii și informații poți afla numărul număr de telefon 078 18 88 18 sau vizitează-ne la unul dintre birourile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credite-in-chisinau

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Similar
Top