Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Obține suma necesară de bani


  • Obține suma necesară de bani
Descriere
Data : ianuarie 14, 2021
Locație : Chișinău

Niciodată nu poți fi pregătit pentru cheltuieli neprevăzute. Acestea apar în momentele nepotrivite, iar tu trebuie să găsești soluții optime pentru a scăpa de ele. Cum ar fi să știi că ai mereu un instrument comod de obținere rapidă a banilor, mereu dispoziția ta? Cu Zoom Credit poți beneficia de credit online oricând, fără a părăsi casa sau oficiul.

Scapă rapid de probleme financiare și de stresul provocat de acestea. Punem la dispoziția ta un sistem comod de oferire a împrumuturilor, la cea mai avantajoasă dobândă. Tot ce trebuie să faci este să completeze formularul, să selecteze suma de care ai nevoie și perioada de rambursare. După care, vei completa cererea de împrumut rapid și încărcat sau fotografie cu buletinul. Decizia de acordare a creditului online nebancar o vei obține timp de doar 30 minute, iar banii cash la oficiul nostru sau direct pe card.

Lasă în trecut grijile legat de cheltuieli neprevăzute, cu Zoom Credit. Ești interesat și vrei să afli mai multe detalii? Contactează-ne la +373 79 330 300 și operatorii noștri vor răspunde la întrebările tale.

https://zoomcredit.md/ro

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Top