Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Obține suma necesară de bani fără gaj și alte acte


  • Obține suma necesară de bani fără gaj și alte acte
Descriere
Data : 2 februarie 2021
Locație : Chișinău

Garanții sunt lucrul care cel mai mult înspăimântă persoanele care au nevoie de un credit. Mai mult de atât, nu oricine posedă bunuri care să corespundă nevoilor financiare. Însă, acum, cu Kreddy, aceste condiții și proceduri inutile sunt parte a trecutului. Obține un credit fără gaj, în doar câteva minute, fără a părăsi casa sau locul de muncă.

Punem la dispoziția ta cel mai eficient și sigur serviciu de finanțare online. Acum poți lua un credit cu buletinul cu doar câteva click-uri și fără alte acte suplimentare. Accesezi site-ul nostru, alegi suma și perioada de rambursare, după care completează solicitarea de împrumut. Răspunsul de confirmare îl vei primi în 15 minute, iar dacă este pozitiv, noi îți transferăm banii pe card. Mai mult de atât, iei un împrumut rapid astăzi și achiți prima rata abia peste două luni.

Ești curios să afli cum funcționează? Contactează-ne la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău, și găsesc toate detaliile necesare.

https://www.kreddy.md/credite-fara-gaj

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top