Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii


  • Acțiune
  • Favorită
  • Raport
  • Ortodonție
Descriere
Data : 7 mai, 2021
Locație : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Chiar dacă nu te-ai născut cu un zâmbet perfect, cu ajutorul ortodoniei moderne poți obține o dantură frumoasă și sănătoasă, indiferent de vârstă.

Aparatul ortodontic sau aparatul dentar este un dispozitiv special folosit de medicii ortodonți pentru a corecta poziția dintre aceștia și a arcadelor (maxilar și mandibulă), a crea spații între dinți, a corecta dus la ajutarea

Tratamentele ortodontice moderne, realizează de specialități clinice stomatologice Imperial Dent, pot fi realizate cu aparate dentare mobile, fixe, funcționale sau cu o combinație între acestea. De la aparate dentare invizibile, aparate dentare colorate la aparate dentare fixe metalice, nu există o limită de vârstă pentru pacientul care dorește să obțină zâmbetul mult vizitat!

Pentru fiecare pacient, echipa de medici stomatologi de la Imperial Dent aleg tipul potrivit de aparat dentar, pentru a corecta orice problemă.

Pentru o consultație minuțioasă și stabilirea unui tratament efectiv, te așteptăm pe str. Zelinski 15/4, sau nu poți contacta numărul +373 22 260 325.

https://imperialdent.md/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Similar
Top